![]() | #26 |
Постоялец Online: 14ч32м19с Регистрация: 10.11.2009 Адрес: СНГ
Репутация: 1092 (Вес: 47) Поблагодарили 144 раз(а) | ![]() Реанімація ресиверів Eurosat-8004. FERR, ЕRR .... « : 19:07:19, 19 Листопада 2007 » Як я і обіцявся хлопцям пишу ФАК по відновленню працездатності даних ресіверів. Ропочну з того що в першу чергу подякую хлопцям з tele-sat.ru(sergiuss), нашим форумчанам - serg71, slav0n, які своїми постами допомогли у створенні загального ФАК-у. Окрема подяка Яро і Андроїду-80 ![]() ![]() Дивина та й годі, якщо хтось завалив тюнер по необачності, то я ж спеціально для створення інструкції :angel: Загалом же сам процесс реанімації не є складний, проте маючи певний досвід в справі написання, знаю скільки часто виникає лишніх питань тому задля зменшення цього, спробую як найдетальніше описати дії по відновленню працездатності ![]() Сам же ФАК я вирішив розділити на три частини: 1. EJTAG, схема, спосіб під'єднання 2. Необхідні програми, дампи, бути... 3. Заміна бута, відновлення працездатності. Оскільки маю певний брак часу писатиму частинами ![]()
__________________ DM 990 HD, SKYTER LIGHT HD, GI HD MINI, 36Е - 19Е - 13Е - 5Е - 1W |
![]() | ![]() |