| | #11 |
| Супер модератор Online: 1г1мес0нед3дн Регистрация: 13.11.2009 Адрес: Украина
Новий українець заходить в англійський банк і каже менеджеру, що хоче взяти кредит. Його відразу в окремий кабінет , чай -кава та інше. І особистого менеджера . - І на яку суму ви хотіли б взяти кредит ? - Сто фунтів. - Але сер, у вас одне кільце мінімум п'ять тисяч фунтів варто. І ми можемо вам дати кредит на будь-яку суму , сер. - Ви не зрозуміли. Я хочу кредит саме на сто фунтів. Ви його можете мені дати ? Так чи ні? - Звичайно . Під два відсотки річних , сер. - Немає проблем . - Але знаєте , сер. За правилами банку треба залишити заставу. - Немає проблем . Он стоїть мій " бентлі" . Залишаю його в заставу . Загалом , оформили йому кредит , відігнали "бентлі" в гараж банку , і новий російський поїхав на Батьківщину робити бізнес. Прилітає через рік , заходить в банк , платить сто два фунта і сідає в "бентлі" . Підходить менеджер і каже: - Сер, Ви українець. я знаю , що ви нас надурили, але не розумію де . Скажіть, сер, де підступ ? - Та де ще в Лондоні знайдеш гараж, охороняється за два фунти на рік?
__________________ |
| | |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| |