![]() | #11 |
Новичок Online: Регистрация: 07.08.2010
Репутация: 32 (Вес: 19) Поблагодарили 4,294,967,233 раз(а) | ![]() на каналі ахметова коментатора тингаєва посадили в "клітку" відомий коментатор олександр тингаєв нещодавно припинив свою співпрацю з телеканалом "футбол", і тепер коментуватиме матчі ліги європи на телеканалі ictv. у четвер, 16 вересня, тингаєв вийде в ефір двічі: о 20:00 він коментуватиме гру "динамо" проти бате, а о 22:00 "карпати" - "борусія". у коментарі "чемпіон" тингаєв розповів, чому він попрощався з "футболом". "коли я працював на трк "футбол" моїм контрактом були передбачені обмеження, через які я не міг коментувати матчі на інших каналах. мене посадили в "клітку" й сказали: "розвивайся! для тебе створені всі умови!» але я живий коментатор. мені необхідно відчувати атмосферу стадіону, настрій вболівальників і гравців... за два роки на "футболі" я просто "загнив" перед монітором, більше року їздив у відрядження і тому перестав зростати як коментатор, - розповів тингаєв. нагадаємо, що після закінчення матчів ліги європи на ictv о 24:00 вийде програма "3 тайм".
__________________ Если муравей поднимает в 10 раз больше своего веса, то 50 грамм муравьёв можно послать за бутылкой пива... |
![]() | ![]() |